Kjøpsbetingelser

Monsoon

Rådhusgata 12

4611 Kristiansand

Epost: post@mon-soon.no

Tlf: 415 92 500

Org.nr: 992 003 308 MVA Foretaksregisteret

 

Leveringsbetingelser og bestillingsvilkår

Leveringsfrister er veiledende, og avvik kan forekomme. Dersom din levering blir forsinket vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg slik at den kan mottas så raskt som mulig.

 

Du er selv ansvarlig for å kontrollere din bestilling før den sendes til oss. Ved feilbestilling er du selv ansvarlig for å dekke kostnaden.

 

Reklamasjon

Du må reklamere innen rimelig tid dersom du oppdager feil eller mangler ved varen. Ta kontakt på e-post eller telefon og vis til ditt ordrenummer og beskriv feilen eller mangelen. Vi vil evaluere om feilen eller mangelen, går under definisjonen reklamasjon i tråd med kjøpsloven og rettspraksis.

 

Angrerett

Fersk mat er unntatt fra loven om angrerett.

 

Bestilling

Du ser hvilke takeawayprodukter vi tilbyr på vår nettside. Når din bestilling er registrert, vil du motta en bestillingsbekreftelse per e-post. Har du spørsmål angående din bestilling, kan du ta kontakt på post@mon-soon.no, husk å markere e-posten med ordrenummer og emne.

Vi tar forbehold om at tilgjengeligheten i nettbutikken, kan inneholde feil. Skulle du mot formodning oppleve at vi er utsolgt for et eller flere produkter i din bestilling, belastes du selvsagt ikke for varen(e) som ikke kan leveres.

Ordre

For å se ventende og/eller tidligere gjennomførte ordre, logger du inn på «min konto». Her vil du finne en oversikt over ventende og tidligere ordre. På «min konto» kan du også redigere og oppdatere kontaktinformasjon som navn, adresse og lignende.

VIPPS

Kjøp i nettbutikken betales via Vipps. Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med samarbeidspartner Vipps blir denne sikkerheten ivaretatt.